2015. március 12., csütörtök

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc édesség

Ha szerda, akkor VKP! :D Jaaaa, hogy ma csütörtök van? Upsz... Remélem nem probléma, de én csak ma tudok posztolni a témában, ugyanis a tegnapi napom káosz volt. De a problémák sötét felhője lassan elvonul a fejem felől és ismét sütni fog majd a boldogság napocskája. Jaj de szép idilli hangulatban is vagyok, pedig 1 órája még téptem a hajam az idegbajtól. A csodás emberi elme, ugyebár. :D Ha pedig a boldogságnál tartunk, akkor beszéljünk egy kicsit az édességekről. Ugyanis a mai téma ez lesz: a kedvenc édesség bemutatása. Kezdjük.

 

Csokoládéfüggő. Yes, I'm here. Nos, igen. Csokoládéfüggő vagyok. Régóta. Azóta meg csak jobban mióta felfedezték nálam a Crohnt és azt mondta az étkezési tanácsadó néni, hogy felejtsem el a csokit. Mondom neki, hogy mi tetszik parancsolni? Magácskának tuti láza van, és cseréljünk helyet, mert jobban rászorul az ágynyugalomra mint én.  A nővérhívót is majdnem megnyomtam, hogy jöjjön csak a nővérke, mert itt a néni félrebeszél. Szóval igen. Amíg más táskára és cipőre tudná elkölteni a világ pénzét, addig én csokira. Egyszer a sarki boltba betévedtem és ami az utamba került azt a kosárba tettem: 3bit, táblás Milka, túrórudi és a jó Isten tudja már mik voltak, de azért nem úgy tűnt, hogy ez egy főre jutó csokoládé mennyiség. A pénztáros csaj megkérdezte, hogy buli lesz nálam? Hát mondom nem kérlek, ezt így most az esti tévézéshez, de mivel még csak délután 6 óra, az is lehet, hogy jövök még egy kört, mert el fog fogyni. Csajnak a szeme egy laza 2-3 méteres távolugrást megejtett és egy pillanatra lefagyott nála a rendszer. Végignézett rajtam, és csak ennyit kérdezett: ezt mind te? Igen, kérlek ezt mind én. Ja, nem néznéd ki belőlem, igaz? Sokan vannak így. De bizony ez a vékonyka lány irdatlan mennyiségű csokit képes letolni és ha elfogyott akkor azon kattogni, hogy mit kéne még enni, ami jó cukros. :D

Az édességek mennyországában pedig ki nekem a kedvencem? Fogalmam sincs. A Milka csokik alapfelszerelések, azok a legek. Aztán a stracsis Boci csoki. Túrórudi. After Eight. Toffifee. Kinder csokik. Ferrero termékek. Snickers. Mars. Twix. Vaníliás puding. Puncsos puding. Puncsos szelet. Fekete-erdő torta. Sárgadinnyés fagyi. Mignon. Kókuszgolyó. Zserbó. Mama meggyes bodagja. Banán habos csoki. Tenger gyümölcsei csoki. Úristen, nem tudom!! :D Rengeteg van amit imádok, egyszerűen képtelenség választani. Szeretem a régi hagyományosakat is, mint pl. Sportszelet, Balaton, Lottó. És szeretem az újabb dolgokat is, mint pl. Milka Oreo, Boci csoki megannyi gyümölcsös íze. 

Ahhh...Csokimennyország. Remélem a túlvilágon is van csoki, mert ha nincs akkor viszek :D Szóval, ne haragudjon meg egyik drágám se ha nem írtam volna bele a felsorolásba, mert mindenkit imádok és szeretek, csak lehet kicsit szita az agyam. Hát ezek az én kis kedvenckéim, és ha valaki le akar venni a lábamról, akkor azt csokival teszi. :D Csoki Mindenkinek!!! :)

A többi elvetemült édességfüggő ember bejegyzései:



2 megjegyzés: