2014. december 13., szombat

Féléves Szülinap - Nyereményjáték :)

Halihó emberek!!! :)

A blog 2014. december 23-án tölti be a FÉL ÉVET!!!
Eme jeles alkalomból szeretnék egy nyereményjátékot csinálni :) Mivel 23-án van a nagy nap, addigra szeretném ha már odaérne mindenkihez az ajándék. Tehát mondjuk december 20-án zárnám le a játékot, mert akkor még van 1-2 nap hogy a nyertesek felvegyék velem a kapcsolatot és el tudjam küldeni az ajándékot. Három szerencsés nyertese lesz a játéknak.

Annyi a feltétele a játéknak, hogy vagy itt a bejegyzés alatt kommentbe, vagy a Facebookon található kép esetében lájkkal vagy komenttel jelezd, hogy részt szeretnél venni a sorsoláson. További teendő nincs, persze ha szeretnél bármiféle megjegyzést fűzni ahhoz amit csinálok, akkor tedd meg bátran, de semmi sem kötelező. :)

A nyeremény pedig egy szerény, de annál nagyobb szeretettel készített dísz :) A nagymamám horgolta, és akár a karácsonyfán is tökéletes dísz lehet, de szimplán el lehet tenni emlékbe is. Egy kis utómunkát majd fog igényelni, de sajnos máshogy nem tudom megoldani a postázását. A részleteket majd a nyerteseknek leírom. Nos, itt vannak a nyeremények. :)

Ezek kézzel készített (horgolt) harangok, amik némi utómunka után majd így fognak festeni (de természetesen a színük nem változik :D )

Ha tehát szeretnél játszani, akkor itt vagy a Facebookon kommentelj/lájkolj. :) Hajrá hajrá! :)


Képek forrása: ajándékok , gif1 , gif2

6 megjegyzés:

 1. Szia! Én jelentkeznék a játékra, nagyon aranyosak ezek a kis harangok! :)
  email név: megvalosito, szolgáltató: gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a jelentkezést! :) Egy olyan kérdésem lenne, hogy facebookon tiéd a "Megvalósítás alatt" című oldal? Mert ha igen, akkor láttam a lájkot, és mindenképp benne vagy a kalapban :)

   Törlés
 2. Nagyon szépek ezek a horgolt díszek! :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű díszek, főleg nekem,karácsony imádónak! Szuper volna, ha a mi kis fánkon is lenne egy. :)

  VálaszTörlés