2015. január 11., vasárnap

Egy hízókúrás szösszenet :) - Századik bejegyzés

Öhm... már régen jelentkeztem hízókúrás bejegyzéssel, így most megteszem. Ugyan nagy haladást nem tudok bejelenteni, mert a mérleg ugyanott áll már egy ideje, de legalább nem változott negatív irányba. És ez most itt a legfontosabb. December 28-a óta fixen ezt a számot mutatja a mérleg, ami ha jól számolom 14 nap, vagyis 2 hét. WOW!!! :D

Nos, szóval haladok szépen a cél felé, és remélem meg sem állok. Bár most kicsit aggódok, mert 2-3 napja rendetlenkedik a pocak, és nagyon reménykedek benne, hogy csak a szeszélyes időjárás miatt van az egész nem pedig valami vírus, vagy a Crohn miatt. Persze igyekszem továbbra is rendszeresen és változatosan étkezni, de a kis fájdalmak miatt az étvágyam is csökkent. Nagy diétákban nem akarok fogni, mert akkor megint csak csúsznak le majd a kilók, de közben tudom azt is, hogy nem terhelhetem nagyon addig amíg nem jó a helyzet. Ahh, bonyolult egy dolog ez. Viszont stresszelni sem akarok rajta, mert az se tesz jót a hasamnak, de rettegek, hogy egyik este megint kevesebbet mutat majd a mérleg. Lehet beleroppannék. Annyira szépen mennek a dolgok, tényleg nem könnyű felszednem és megtartanom a kilókat, mégis október óta nagy a változás, és nem szeretném ha ez összedőlne. Tudom tudom, nem gondolkodunk negatívan, mert nem lehet. 

 Viszont a félelem ott van bennem. Mert én nem unalomból csinálom, nem is divatból (bár kevés ember hízókúrázik a média hatására :D), hanem itt az egészségemről van szó. Meg a jövendőbeli gyermekeméről. Nem, nem még nem vagyok várandós, de egyszer majd szeretnék lenni, és nem akkor akarok majd azon görcsölni, hogy ki tudom-e hordani, nem lesz-e baja, alkalmas vagyok-e rá. Én bizony készülök rá. Mert készülnöm kell rá. A Crohn is majd még a fene tudja mit fog szólni egy bébihez, elég legyen azzal foglalkozni. 

Szóval ilyen dolgok mennek végbe a kis fejemben, és bizony én harcolok minden kis kilómért. A mostani eredmények miatt meg totális boldogság van, mert ez nagy szó, és a magasságos adja, hogy a kilók jöjjenek és ne menjenek. Pozitív hozzáállás Andreina, po-zi-tív :D Nem csüggedsz, mész tovább, harcolsz. Mert meg tudod csinálni. Képes vagy rá!!!

Jajj, és ez a SZÁZADIK bejegyzés a blogon!!! :)



Kép forrása: mérleg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése