2015. június 4., csütörtök

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Tavalyhoz képest...

A mostani VKP-ban egy kis visszatekintést kell tennünk az elmúlt évre. Ez kicsit aktuális is számomra, hiszen ebben a hónapban tölti be a blog az első évét! :) Ugyan tervezek egy ilyesmi stílusú írást akkorra is, de természetesen most is igyekszem magvas gondolatokat összeszedni.

Tavalyhoz képest sok dolog változott. Ismertem meg embereket, csalódtam emberekben. Voltam nagyon fent és voltam nagyon lent. Levizsgáztam, szakmát kaptam, de munkát nem. Sírtam, nevettem elég sokat. Belekezdtem egy nagy dologba, hízókúra néven fut jelenleg is a projekt kisebb-nagyobb sikerekkel. Haladok előre az úton és igyekszem nem visszanézni -sokszor-. Jártam két angol tanfolyamra is, sikereket értem el benne. Készülök elköltözni, de még csak fejben, mert akadályok sajnos vannak. Megszületett a világ legszebb kislánya, aki az én Keresztlányom. Lett egy kiskutyám, akit nagyon szeretek. Van valakim nekem, akit minden eddiginél jobban szeretek és aki jobban szeret. Voltam Punnany Massif koncerten. Lett egy fogadott családom. Szorosabb lett a kapcsolatom pár emberrel, ez igazán nagy boldogság számomra. Még mindig szeretem a rózsaszínt. Azt hiszem az élet megint erősebbé tett, és ezt nem tudom elégszer megköszönni.

És természetesen, ami nem maradhat ki: lett nekem az Andreina's Diary, amit igyekszem legjobb tudásom szerint csinálni, őszintén, szívvel-lélekkel. Úgy érzem eddig sikerrel jártam, mert sok embert ismertem meg általa és azt hiszem elmondhatom, hogy szeretik amit csinálok. És én is szeretem.

Mára ennyit terveztem, címszavakat. A bővebb kiadást pedig majd a blogszülinap alkalmából olvashatjátok! :)


2 megjegyzés:

  1. Remélem minden rendbe jön és nem csak fejben állsz készen a költözésre! :) Drukkolok nagyon, a bakancslistás utazásunkat ne felejtsd! :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már bőröndöstől, életestől készen állnék arra, hogy felszálljak a gépre, sajnos a helyszín nem áll még készen arra, hogy befogadjon :) Az utazásunk cetlije ott van a falamon, le sem vettem! :)

      Törlés