2014. december 19., péntek

Fotó Friday - Photo Péntek *4*

Eljött az én képekkel teli péntekem. Jövőhéten valószínű nem leszek gépközelben pénteken, de talán majd egy időzített bejegyzéssel csalok kicsit :) 

Nagyban tombol a karácsonyi láz, mindenki pörög, rohan, készül. Még egy utolsó pillanatban megvett ajándék, lassan a fát is be kell szerezni annak, aki az élőt szereti. Én évek óta nem díszítek karácsonyfát, unokatesóim szívesen megtették ezt, én meg ugye amúgy se vagyok valami karácsony párti. Idén viszont nem lesz fa, mert a házunk átalakítása miatt kisebb lett a lakótér, de nekünk bőven elég így, viszont egy karácsonyfa már nem fér el. Valami kicsi lesz mert Mama szeretne, de én tökéletesen elvagyok fa nélkül is. A hőmérséklet miatt meg abszolút nem is érzem, hogy hú maholnap karácsony. A hőmérők ma plusz 12 fokot mutattak, és verőfényes napsütés volt. Konkrétan így december 19-én farmerkabátban és edzőcipőben voltam a boltban. Tehát sem egy kis hó vagy jég. Semmi. Aztán meg majd márciusban szánkóval viszik a gyerekeket az ünnepségre. Király lesz. Én megmondtam már rég, hogy egyszer az is lehet, hogy bikiniben díszítjük majd a karácsonyfát, a szülinapomon meg forralt borral koccintunk. Nem elképzelhetetlen.
Egyénként nekem sincs kőből a szívem, egy fehér szentestétől nekem is meglágyul, és ha szállingózik a hó 24-én akkor bizony jön az a kis varázs, az a karácsonyi hangulat. 

Na de kicsit pesszimistára sikeredett az előszó, tehát jöjjenek a képek a karácsony imádóknak, az én képzeletbeli karácsonyomról. 



Egy ünnepi cupcake :) Nagyon kis cuki szerintem :)



Azt hiszem nem kell mondanom semmit. :( 



Minden évben szerintem van olyan, hogy egy lánynak a karácsonykor kérik meg a kezét. Én mondjuk nem vagyok oda ezért, de azért itt én sem mondanék nemet :)



Szeretem az ilyen filmbeillő dekorációkat :)



 Ha pedig már karácsonyfa, akkor nagy és díszes, és legyen rajta piros. :)



Nos, ami pedig számomra a legfontosabb arról nincs kép. Ez pedig a tökéletes karácsony este a családdal. Ahol gyertyafény van, lágy zene, a karácsonyfa villogása, és azok az emberek akiket a családomnak nevezek. Régi történeteket mesélünk, nevetünk, és őszintén szeretünk. 

Most pedig szeretnék ezúton is Nagyon Szép és Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni Minden Kedves Olvasómnak! 
Természetesen még addig jelentkezem, de egyre érzékenyebb leszek, szóval a sírós posztokat meghagynám későbbre :)




2 megjegyzés: