2014. december 15., hétfő

Hízókúra - Boldogság :)

Űberbrutálmegagiganagy BOLDOGSÁG VAN!!! :)

Egy ideje papíron már nem igazán vezetem a hízókúrám napi történéseit, mivel hála a magasságosnak beállt rendesen a napi 4-5 étkezésem, és már a Nutridrinket sem felejtem el meginni. Bár most a hétvégén disznóvágás volt nálunk és a nagy rohangálások, meg nagy vihogások közepette elfelejtettem Nutri barátomat, és ezúton is bocsánat kedves szervezetem, többé nem fordul elő. Majd egy jó kis hazai disznótoros kajával kárpótollak, ígérem. 
Visszatérve tehát, egy ideje nem vezetem az étkezéseket és a súlyomat sem papíralapon. De a telefonomra beszereztem egy Súlyrögzítő alkalmazást, amibe viszont naponta 1-2 alkalommal vezetem az aktuális mérlegállást. Beírtam a papíron vezetett adatokat is, hogy mindig láthassam mennyit haladtam előre. Olyan jó látni, hogy a grafikon felfelé ívelő görbét mutat :) Nos, tehát van ez az app és ez alapján fogom közölni a jelenlegi adatokat. 

Boldogságom okai:
  • visszatérni látszik az a szám, amit május óta nem láttam már a mérlegen
  • december hónapban 5 alkalommal mutatott ennyit a mérleg
  • december 12-13-14-én is ennyi volt az annyi, tehát egymást követő 3 napon
  • jelen pillanatban (ezt a számot még nem venném biztosnak, ezért fél kiló levonásával értendő a szám) a május óta tartó súlyomhoz képest 2,5, azaz KÉT ÉS FÉL kilogrammot sikerült híznom!!!



 WTF??? OMG!!! és társai :D


Szóval haladok szépen azon a bizonyos úton, amire 2014. október 28-án ráléptem, és a fény is megcsillant az alagút végén, úgy tűnik tényleg van remény. Ha a jelenlegi számot sikerül tartanom legalább december 28-ig, akkor majd ünnepélyesen bejelenthetem, hogy 2 hónap leforgása alatt 2 kilót sikerült híznom. De ne igyunk előre a medve bőrére, mert azalatt a 13 nap alatt még sok víz lefolyik a Temzén, meg a Dunán is, szóval keep calm :D

Ez viszont már most nagyon nagy boldogság számomra, és remélem elérem a célom és az pedig nem más mint az álomsúly, ami bizony nekem plusz 15 kiló. 

Most pedig egy virtuális pacsi meg ölelés mindenkinek, mert ma Andreina kurva borzasztóan boldog :)


FCKYOUCROHN!!! ÉN AKKOR IS BOMBANŐLESZEK!!!



Képek forrása: kiscsaj, boldogság gif

2 megjegyzés:

  1. Ennek az egésznek az elején olvasgattam a blogod, és annyira aranyos, hogy egy pici súlynak is mennyire örülsz :) Viszont mindemellett nálad látom azt, hogy ha valaki nem tud hízni (vagy csak nehezen), annak a hízókúra épp olyan marha nehéz, mint az átlagembernek a fogyókúra/procedúra.

    Kitartást, hajrá, meg tudod csinálni!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)

      Bizony, egy hízókúra is van olyan nehéz mint egy fogyókúra. Nekem meg ugye a Crohn is rátesz egy lapáttal. :D

      A picike súlygyarapodásoknak több okból is tudok örülni: egy az, hogy ugye haladok a cél felé, a másik az, hogy ha tudok hízni, akkor az a Crohn szempontjából is jót jelent, mert akkor nincs baj, három pedig, hogy aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli :)

      Kitartok, megcsinálom!!! :)

      Törlés