2014. december 31., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj} - Ilyen volt 2014

Ma ismét VKP, és ez bizony az utolsó ebben az évben. Jól jött ki a lépés, mert 2014 utolsó napja pont VKP szerda. A mai téma egy visszatekintő, amelyben összegezni fogom, hogy milyen is volt a 2014-es év számomra. Igyekszem kitérni minden fontos dologra. Nos, talán kezdjük is a legelején.


Mivel a 2013-as évem nem volt éppen hű de szuper, így nagy reményekkel vágtam neki ennek az évnek. Azt akartam, hogy változások jöjjenek, és legyen rengeteg pozitív dolog idén. Ez hála égnek valóra is vált, most hogy így visszagondolok. 2013-ban elsirattam, meggyászoltam egy nagy fájdalmat, egy veszteséget, és idén jött el a lezárás ideje. Úgy érzem tényleg sikerült lezárnom az ügyet, és már nem tölt el fájdalommal. Olyan embereket kaptam, akik tényleg "a tejben a vajban, a trében a bajban" barátok. Visszakaptam valakit, akiről már azt hittem, hogy le kell mondanom, de ez nem így lett. Újra közel van hozzám, a lelkemhez, és ez volt talán idén a legnagyobb változás, a legnagyobb megnyugvás. Köszönöm. Szeretlek. 

Aztán jött Anglia. Idén voltam először ebben az országban, de közel sem utoljára. Sőt, ebben az évben háromszor is megfordultam angol földön. Látogatóban is voltam, de már azóta elmondható az is, hogy bizony ismerkedtem az országgal, meg a klímával, ugyanis ha minden jól megy akkor 2015 nyarán szedem a sátorfám és meg sem állok Oxfordig. Bizony, tervezem, hogy kiköltözöm és szerencsét próbálok. Egyszer élek, és úgy érzem mennem kell, ezért ezt meg is teszem. Vagyis szeretném megtenni. Vigyázz Anglia, jövök!

De hogy ne merüljön ki az utazási tárházam Angliával, így elmesélem azt is, hogy bizony landoltam februárban Tenerifén is, ami Spanyolországhoz tartozik, a Kanári-szigetek egyik szigete. Nagyon nagy élmény volt nekem ez az utazás, mert csodálatos ez a sziget, és ami a legjobb, hogy februárban bikiniben feküdtem az óceánparton. Kell ennél jobb érzés? Szerintem nem. Az pedig, hogy spanyol beszédet hallottam meg már csak a hab volt a torta tetején. Imádom a spanyol nyelvet és szeretném is megtanulni. Ha tehetitek egyszer menjetek el Tenerifére, mert tényleg csodálatos élmény az a hely. 

Befejeztem idén a 2 éves OKJ-s képzésemet is, így egy 5-ös bizonyítvány tulajdonosa vagyok, továbbá csecsemő-és kisgyermeknevelő-gondozó szakmával rendelkezem. Gratulálok magamnak :D

Idén bezártam a régi blogom és megszületett Andreina's Diary, és bizony december 23-án ünnepeltük a fél éves szülinapunkat. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam már eddig, és remélem a siker 2015-ben is töretlen lesz. Sok bloggert megismerhettem és sok megismert engem. Köszönöm mindenkinek az eddigi és az ez utáni támogatást is.

Augusztus 9-én pedig megszületett a Keresztlányom, az én gyönyörű hercegnőm, így már kétszeres keresztanyuka vagyok, ugyanis van nekem egy gyönyörű 4 éves Keresztfiam is. Szeretlek Titeket Drágáim.

Nos, mindezt összegezve szerintem valóban jó évem volt, élményekkel teli, és megannyi csodás pillanattal. Felejtettem, talpra álltam, újrakezdtem, szerettem, szerettek, sikereim voltak, boldog voltam, és az életem egy részébe már ti is beleláttok. Köszönöm a sorsnak, hogy ez az év remekül sikerült, és remélem a csodák sorozata 2015-ben sem áll meg. Köszönöm, hogy elvitte a fájdalmamat. Köszönöm, hogy őszinte barátokat kaptam. Köszönöm, hogy visszakaptam egy fontos személyt. Köszönöm Őt is. Köszönöm az utazásokat. Köszönöm, hogy elindított egy úton, ami remélem zökkenőmentes lesz. Köszönöm, hogy a hízókúrám sikeres (eddig). Köszönöm, hogy újra mosolygok. 

Köszönöm, hogy élek. Hogy újra élek.

6 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a bejegyzés, főleg az utolsó bekezdés! :) örülök, hogy szép éved volt, kívánom a következő is legyen legalább ilyen jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, neked is Boldog és Szép évet kívánok! :)

      Törlés
  2. Szia! örülök, hogy ilyen szuper éved volt, remélem a jövő éved is ilyen lesz! Nekem ez volt az eddigi legjobb talán... Gratulálok az ötös OKJ-hoz!:) Én is tervezem meglátogatni Angliát, bár nem mostanság. XoXo, Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Anglia csodás, már amennyit eddig láttam belőle, szóval ha egyszer lesz rá módod mindenképp utazz el oda, én ajánlom mindenképp. Kívánom, hogy neked is legyen szuper ez az év :)

      Törlés
  3. Anglia... életem második nagy szerelme az utazás terén. Nagyon nagyon imádom. Bárcsak újra eljuthetnék oda :) Nem csodálom , hogy te is "beleszerettél ".

    VálaszTörlés