2015. február 4., szerda

Versatile Blogger Award :)

Az a megtiszteltetés ért, hogy kaptam egy blogger díjat. Emlékeim szerint egyszer kaptam már egy másikat a régi blogomon, de akkor már nem igazán vezettem azt a blogot, így nem foglalkoztam vele. De majd lehet előkeresem és megnézem mi a feladat, lehet valami érdekes. Ki tudja... :) Ezt a mostani díjat Natushkámtól kaptam, aki köztudottan a kedvenc bloggereim között szerepel, azon belül is ő a LEG! :) <3 Ezúton is szeretném megköszönni neki, hogy megtisztelt ezzel a díjjal. A díjhoz pedig feladat is jár, méghozzá, hogy 7 random dolgot kell írnom magamról, majd 15 bloggernek továbbadni. Hát ezt a számot nem garantálom, mert bár van jó pár blog amit olvasok, amit kedvelek, de nem tudnék összeszedni 15-öt, de egy párat biztosan sikerül. 

 Jöjjön akkor a 7 tény rólam:
  • Szeretem a rózsaszínt. Már lassan nekem zavaró ez a dolog, hogy egyszerűen nem bírok leszokni róla. Nem vagyok se egy Doktor Szöszi, se egy plasztikázott plázamacska típusú lány, de szeretem ezt a színt nagyon. Talán már túlságosan is :D
  • Péntek 13-án születtem és nem vagyok babonás, hiszen nekem szerencsét hozott ez a nap. Büszke vagyok rá, és kicsit különlegesnek érzem magam emiatt. A 13-as pedig egy fontos szám az életemben. :)
  • Szeretem a Coca-Colát, a normál, piros cetliset és a vaníliásat. Nem bírom az édesítőszer ízű üdítőket, és a vonalaimra se kell vigyáznom :D
  • Szeretek olvasni, legfőképp romantikus regényeket. Ha találok egy könyvet ami felkelti az érdeklődésemet, akkor általában először laptopon olvasom el, és ha tetszett akkor megvásárolom rendes könyv formájában is. Kivéve, ha ajándékba kapom, mert akkor előzetes olvasás nélkül szoktam választani, mivel legtöbbször megkérdezik az illetők akik könyvet vesznek nekem, hogy mit olvasnék szívesen. A könyv pedig az egyik legjobb ajándék számomra. :)
  • Idén 25 éves leszek, de állítólag sokkal fiatalabbnak nézek ki. A legdurvább vélemény amit eddig kaptam az az volt, mikor 22 évesen 16-nak néztek. :D A legjobb pedig (amellett, hogy volt aki eltalálta a korom), hogy a 23. szülinapomon valaki 20-at tippelt. :D Nekem mondjuk ez nem gond, mert mindig azt szoktam mondani, hogy 50 évesen örülni fogok majd mikor 30-nak néznek :D
  • Gyűjtögető típus vagyok, a legkisebb dolgokat is képes vagyok eltenni, amihez emlék fűz (mozijegyek, buliba kapott karszalagok, iskolai levelezések, túrórudis papír, stb.), és amiről sok év után már fogalmam sincs, hogy mit jelentett, de amíg tudom, addig nincs szívem kidobni ezeket.
  • Utolsóként pedig: a vékony alkatom mögött egy meglehetősen erős személyiség lakozik. Harcosnak tartom magam. Legtöbbször vidám vagyok, igyekszem a mosolyommal leplezni azokat a sebeket, amiket hordozok évek óta. Próbálok pozitívan állni az élethez, és a legjobbakat kihozni abból. Harcolok 21 hónapos korom óta azzal, hogy az édesanyám nem lehet velem. Elment. Örökre. De tudom, hogy valahol bennem él tovább. Harcolok 21 éves korom óta a Crohn betegséggel, és hála égnek jó stádiumban vagyok, mégis valahol rettegek attól, hogy egyszer minden rosszabb lesz. Nem, nem lehet. Hiszen: Life is wonderful. Most pedig felfedeztem valami nagyon fura dolgot. Életem két legmeghatározóbb eseménye a 21-es számot viseli. Különös.

A jelöltek, akiket én  szeretnék megtisztelni ezzel a díjjal, az nem más, mint:




Remélem tetszett ez a bejegyzés nektek. Kérdés, óhaj, sóhaj, bánat, panasz esetén tessék billentyűzetet ragadni, és pötyögni nekem. :)

6 megjegyzés:

  1. Jaaaaaj köszönöm szépen! <3 <3
    Én is gyűjtögetős típus vagyok, most tartunk a második cipős doboznál a párommal, minden apró dolgot elteszünk, pl. szalvéta a kedvenc éttermünkből, blokkok, csokispapír, stb. :) A múltkor egy órán keresztül nosztalgiáztunk :D volt olyan blokk, amin már alig látszott valami, de mi akkor is tudtuk, hogy mi az és honnan van, a hozzá tartozó emléket pedig jó volt feleleveníteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, örülök, hogy örülsz :) <3 Akkor nem vagyok egyedül ezzel a gyűjtögetéssel. :D Bár néhány éve megszabadultam egy jó nagy adag "szeméttől", de lassan azt hiszem megint ideje lesz egy nagytakarításnak :D Mondjuk, így a pároddal biztos nagyon jó megőrizni az apróbb dolgokat is :)

      Törlés
  2. Először is: nagyon drága vagy! Köszönöm szépen :)
    Másodszor: pont a mai napon vettem kollégának cigit. A csaj az üzletben megkerdezte h elmúltam e 18.
    Röhögve közöltem vele hogy majdnem egy tízessel. "Nyugodtan tagadd le" :D

    Gyűjtemény nekünk is van: koncert és mozijegyek, fesztivál belépők és rengeteg képeslap amit Z. Szülei küldenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igazán nincs mit :)

      Nekem is volt már, hogy vettem 1 sört és elkérték a személyim, én meg mosolyogva adtam oda. Egy másik alkalommal a vonaton meg kérték a diákomat. Hát mondom hol az igazság? :D Döntsék már el, hogy most akkor mennyinek is néznek :D

      Törlés
  3. Nagyon szépen köszönöm, igazán kedves tőled! :) <3
    Én is meg fogom csinálni, ez a blog első díja! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, örülök, hogy örülsz :) <3

      Törlés