2014. június 25., szerda

Primark Paradise

Nem tudom be kell-e mutatnom a Primark nevű boldogság szigetet, de aki netán nem hallott még róla, annak elmondanám, hogy egy ruházati bolt, ahol egész jó áron lehet beszerezni stílusos darabokat.
Na mármost, ha Angliában lógatom a lábamat, akkor nem térhetek haza ruhák nélkül. Amúgy is megfogadtam, hogy életem új szakaszát némi ruhatár frissítéssel (is) szeretném kezdeni. Rég volt már lehetőségem egy kis boldogsághormont begyűjteni shoppingolás néven, ezért ezt mindenképp illik pótolni. Használjuk hát ki, hogy nem valamelyik budapesti plázában csorgatom a nyálamat a kirakat előtt, hanem lehetőségem nyílik jó kis ruhákat beszerezni pénztárca barát üzemmódban. Irány a Primark!!!
Be is szambáztam a boltba, és már le is fékezte a lábamat a következő kis gondolat az agyamban..."és most hol kezdjem?"
Gondolom ez sok nőnek ismerős, hiszen annyira csábító az a sok meseszép stílus és anyag és szín. Mindehhez hozzá kell tennem, hogy régen nem voltam ám úgy oda a vásárlásért. Céltudatosan mentem, tudtam mit kell vennem, a többi a fenét se érdekelte. De néhány éve engem is elcsábított a kirakat tiszta üvege, és ami mögötte van...maga a Paradicsom! Persze az első percben mindent fel szeretnék próbálni, és megannyi stílust magamra ölteni, aztán ahogy egyre jobban belemerülök a bolt felfedezésébe, mindig elakadok a jól bevált egyszerű stílusomnál. Semmi giccs, semmi feltűnő, csak egyszerűség és kényelem. De idén úgy döntöttem, hogy egyszer élek, legyek hát merész, próbáljak ki valami újat.
Ilyen nagy lelkesedéssel indultam hát neki a Primarknak, és meg is mertem érinteni a különc darabokat. Majd mikor már el is határoztam, hogy akkor ezt én itt és most fel fogom próbálni, akkor egy apró akadály ezt a csodás tervemet azonnal fel is borította. Nincs belőle kis méret. Ha-ha-ha-ha...Ugyan, miért is lenne?
Aztán mikor ezt eljátszottuk párszor, akkor kezdett felmenni a pumpa az agyamba. Hát kérem szépen, micsoda dolog ez? Mi az, hogy ránk, kis méretűekre nem gondolnak egy ilyen helyen? Mi az, hogy a csodásan induló vásárlásomat egy ilyen akadály töri ketté?
Na nem baj, nyugalom. Haladjunk tovább...Egy sor ruha, két sor ruha, há...állj! Póló kupac, sok ember..hm itt tuti van valami. Hőőő, £3 a póló? Az igen jó ár. Nézzük csak meg közelebbről. Igen, igen, igen...!!Üdvrivalgás, taps és a többi... Hipp és hopp, már a kezemben is volt vagy 6 póló, ami tetszett és igen, volt a méretemben, mekkora mázli. Irány a próbafülke, meg nem állíthat senki. Pólók fel, forgás a tükör előtt, hatból négy kipipálva. Így kell ezt csinálni.
Tovább haladva a boltban találtam még nadrágokat is, de sajnos azok vagy méretben vagy felvéve nem voltak ideálisak. De a 4 póló ott lapult a kosárban, azt már senki el nem veszi tőlem az már egyszer tuti biztos. A pólókat tekintve pedig mindenképp változás, hiszen ilyen pólóim még soha se nem voltak, tehát a stílus újítás is mint olyan letudva. Vagyis egy része.
Ugyanis vészesen közeledett az én kis Paradicsomom zárórája, így egy darabig érzékeny búcsút kellett vennünk egymástól, de ígérem még találkozunk.

Amúgy ami az árakat illeti, tényleg nagyon pénztárcabarátok, mert ugyebár én a négy pólóért magyar pénzben számolva durván 4300 forintot fizettem, ami lássuk be jó üzlet volt, és valóban divatos, nem sima egyszerű pólókról van szó. Persze, nincs belevarrva hogy Bershka, meg az se, hogy Prada, de nekem ez soha nem is volt fontos.

Tehát, ha egyszer utad Angliába vezet, mindenképp ajánlom, hogy térj be a Primarkba, mert jó ruhák vannak jó áron.
Ami az én és a Primark kapcsolatát illeti, még biztosan írni fogok róla, hiszen ezt nem lehet csupán 4 pólóval lezárni.

Primark, én így szeretlek! :)


fotó: google

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a Primarkot fel kene venni a kotelezo turista latvanyossagok koze :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye??? :D Szerintem is :)

    VálaszTörlés