2014. október 2., csütörtök

Egyszer eljön

Egyszer el fog jönni. Hidd el. Eljön majd a nap, amikor megvilágosodik az elméd és a lelked. Amikor majd a helyére billenek a dolgok. Összeáll a kép, és te hirtelen megértesz majd mindent. Mi és ki miért volt. Miért van. Hiszen mindennek oka van, ezt jobb ha tudod. Bár lehet most még azt hiszed az életed véletlenek sokasága. Ám ez nem így van. Egy nap majd rájössz. Igen, most talán nagyon akarod tudni, hogy ez vagy az miért volt. Most akarod tudni. Nem holnap, nem 1 év múlva. Most.
De ott van valami amit az előbb írtam. AKAROD. Talán itt van a kutya elásva. Ezt mind nem akarni kell. Nem szabad akarni. Ez majd úgy jön, amikor kell. Amikor elég erős, és elég érett leszek ahhoz, hogy elfogadd a miértet, hogy elfogadd ami történt. Ha pedig akarsz valamit, ahhoz görcsösen ragaszkodsz. Ez pedig sosem jó.
El kell lazulni ahhoz, hogy jöjjön a siker. A lelkednek is el kell lazulnia a békéhez. Akkor fog majd jönni minden. Minden miért, minden válasz. Minden ok, és minden értelem. Pontosan tudni fogod, hogy melyik mihez tartozik, minek hol a helye. Nem mondom, hogy könnyű lesz. Azt sem, hogy majd mosolyogsz akkor. Lehet sírni fogsz, lehet fájni fog. De meg fogod érteni, és ott fog maradni. Benned. Akkor már elég érett leszel ahhoz, hogy megértsd. Ki kell várnod, és nem szabad akarnod. Ne görcsölj, hanem tedd a dolgod tovább. Engedd el a 'most és rögtön akarom' gondolatot. Várj rá. Ne akard, csak várd. Ott lesz, hidd el. El fog majd jönni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése