2014. október 2., csütörtök

Szabadulj fel!

Szabadulj fel!Sokszor jár ez a fejedben, fel szeretnél szabadulni, fel szeretnél oldódni. De nem sikerül. Ismerős ugye? Folyton azt kérdezed magadtól, hogy "Mi lehet a baj?". Választ azonban már nem találsz rá. Bizony nagyon sokszor előfordul, hogy fogalmad sincs mi a gond, de nyom és szorít, és nem tudsz szabadulni tőle. Aztán egy nap majd rá fogsz döbbenni. Túl sokat foglalkozol más dolgokkal, nem fordítasz elég időt magadra. Van, hogy azt sem tudod mi kell, mire van szükséged. Amíg te sem tudod, hogy mi kell neked, addig semmi nem fog tudni segíteni. Kell néha, hogy csak magaddal foglalkozz. Letisztázz mindent. Tetteket, érzelmeket,gondolatokat.
Nyugalmat és békét kell teremtened a zavaros lelkedben. Amíg nincs rend, addig nincs boldogság. Görcsölsz, és ez nem jó. Nem szabad, hogy elpattanjon az bizonyos túlfeszített húr. Mosolyognod kell. Szívből nevetni. Ez kell. Enélkül nem megy semmi. Enélkül mit ér az élet?
Kell pár óra, vagy pár nap, amikor elvonulsz. Bezárkózol a szobádba, vagy sétálsz egy szép helyen. Mindegy hol és mennyit. Csak legyél kicsit egyedül. Mindentől távol. A hétköznapok nem kellenek. Semmi sem kell. Csak te. 
Kapcsolj ki, és hozd rendbe magad. Hidd el, hogy utána sokkal jobb lesz. Minden. Az életed.
Tedd azt, amit te szeretnél. Egyél csokit, hallgass zenét, nézz meg 100 filmet. Táncolj, ugrálj, fuss, vagy csak sétálj. Mindegy mit teszel, csak érezd közben jól magad. Ne legyenek határidők, ne legyenek emberek akikhez alkalmazkodni kell. Te, és csakis te.
Nagyon jó lesz, ne félj tőle. Minden helyre fog állni. Segíteni fogsz saját magadon. Utána pedig tisztábban látsz majd mindent, és olyan érzésed lesz ami leírhatatlan. Repülni fogsz, szabad leszel. Olyan igazán te. 
Lehet a hajad fogod tépni mikor elindulsz, de ragyogó mosollyal fogsz majd visszatérni.
Ha másért nem is, ezért már megéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése