2014. október 2., csütörtök

Az élet változások folyamata


Az élet mindig alakít. Vagy mi alakítjuk az életet? Hm, jó kérdés.
A történések csak úgy jönnek-mennek az életben. Egyszer fenn, máskor lenn. Ettől is olyan csodás ez az egész. Sosem tudhatod mire ébredsz holnap, vajon mi kerül az utadba, mi lesz gyökeresen része az életednek.
Száguldanak a másodpercek, nem állnak le. Egyetlen pillanatra sem. Pörög az élet és vibrál. Lehet nem is érzed, de így van. Olykor hosszú az a bizonyos vihar előtti csend. Nyugalom van, nem történik semmi eget rengető. Aztán bumm. Robban. Teljesen megváltozik minden.
Az élet változások folyamata. Amit ma meg sem álmodsz, az holnap valóság. Ami ma a tiéd, az lehet holnap már nem. És fordítva. Hát nem csodálatos?
Ezért is mondom, hogy ne aggódj a jövőn. Hol van az még? Tedd, amit most kell tenned. Mindent, amit érzel. Ne várj a holnapra. Most vagy itt, most van lehetőség rá. 
Öleld meg az apukád, mondd el anyukádnak, hogy mennyire szereted. Mosolyogj rá bárkire. Nevess, olyan igazán. Köszönj meg mindennap valamit, légy hálás azért amid van.
Ne keresd a hibákat magadon. Mondd reggel a tükörnek, hogy milyen csodás az, akit látsz benne.
Minden perc amit élsz, az maga a csoda. Gyönyörű, meg nem ismétlődő csoda.
Élvezz ki minden napot. Hiszen, hol leszel holnap? Tudod? Nem.
Most lehet, hogy bolondnak tartasz, mert hiszen reggel fel fogsz kelni, elmész munkába. Biztosan?
Megtörténhet, hogy valakivel összehoz a sors. Meg fog változni valami. Sosem lehetsz biztos a jövőben. Csak a mostba. Abban, amit épp átélsz.
Tedd azt, amit szeretnél. Legyen bármi az, nem számít. Ne érdekeljen, hogy vajon más mit gondol. Egyszerűen...
...Légy BOLDOG!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése